VIGTIGT: Du skal kontakte os på mail inden du returnerer din varer, ellers kan vi ikke behandle din refundering. Kontakt os på movement@sterling-ure.dk, så sender vi dig en returlabel hvis du er berettiget til en refundering. Derefter skal vi nok klare alt det praktiske for dig. Klik her og send os en mail.

Hvis du fortryder dit køb (fortrydelsesret):

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på Sterlingmovement.dk. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du har modtaget dine varer. 

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved movement@sterling-ure.dk.

Ved køb i perioden 20/11 - 20/12 er det muligt at få returneret helt ind til den 10/1.

I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Hvis din fortrydelsesfrist er udløbet i forbindelse med en julegave eller fødselsdagsgave, så oplys os om dette i din mail, så finder vi en passende løsning.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering:

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Du mister din fortrydelsesret, hvis;

Varen er beskadiget. Dette gælder om så skaden skyldes forbrug, eller under forsendelse af returneringen.

Tilbagebetaling af købsbeløbet:

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. 

2 års reklamationsret:                                                                                     

Hvis din vare kommer beskadiget eller ikke fungerer korrekt, så tilbyder vi 2 års reklamationsret for alle produkter. Vi forbeholder os retten til at afvise hvis skaden er selvforskyldt; e-mail os på movement@sterling-ure.dk

Hvad skal jeg sende med tilbage?

Varen du har bestilt, sammen med æsken du modtog varen i. Derudover skal du vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen eller faktura.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til: 

Sterling ApS
Hans Svanings Vej 2 st. th
5000 Odense

FRI FRAGT

Vi sender dig din ordre helt gratis ved køb over 500 kr

TILMED DIG VORES NYHEDSBREV

Tilbud, nye produkter og meget mere. Hold dig opdateret på alt fra Sterling